En marxa la segona edició d'Art i Gavarres

Després de la bona acollida de la primera edició del Festival Internacional Art i Gavarres celebrat l’any passat a Girona, Celrà i Cassà de la Selva, la segona edició creix en número d’artistes, activitats i municipis que hi participen.

El Consorci de les Gavarres, ens depenent de la Diputació de Girona; l'Ajuntament de Girona i el Bòlit. Centre d'Art Contemporani, han impulsat aquesta segona edició internacional d'art en el paisatge, que permetrà descobrir un total de 16 intervencions artístiques efímeres a l’entorn del massís de les Gavarres, concretament als municipis de Girona, Quart, Llambilles, Cassà de la Selva,rolex kopi norge Llagostera i Romanyà de la Selva. 

El Festival Art & Gavarres parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge, relacionant l’art i la natura per donar a conèixer el massís de les Gavarres i contribuir al desenvolupament local dels municipis que envolten aquest espai natural.   

En aquest tipus d’expressió artística, conegut com a Land Art, es treballa amb els materials del lloc o de proximitat fent intervencions que els processos naturals i el pas del temps acabaran esborrant i interpel·lant a l’espectador a reflexionar sobre la relació dels humans i la natura.

Durant la primera setmana d’abril, els artistes participants, han estat treballant les seves obres als llocs escollits repartits pels 6 municipis que enguany participen a la segona edició del Festival Art & Gavarres. 

Aquestes creacions artístiques a l’aire lliure,seran visitables del 6 d’abril al 24 de juny i fins que el pas del temps, les esborrin.

El programa d’enguany inclou un total de 10 activitats paral·leles entre presentacions, exposicions, performances i una taula rodona, prevista pel 29 de maig al Caixa Fòrum.

Podeu consultar la programació i la ubicació de les obres a visitar des del web http://www.artigavarres.cat

En aquesta segona edició hi participen 32 artistes nacionals i internacionals de 8 països diversos entre ells França, Regne Unit, Dinamarca, Grècia, Holanda, Alemanya i Argentina amb 7 intervencions artístiques a Girona i dues a cada municipi de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà de la Selva. 

La coordinació de l’esdeveniment va a càrrec del Consorci de les Gavarres i el Bòlit, Centre d'Art Contemporani de Girona amb el comissariat d’Àngels Artigas, Denys Blacker i d’Oriol Granyer. replica watches

La presentació de la segona edició del Festival Art & Gavarres ha tingut lloc aquest dissabte al Bòlit,replica watches Centre d'Art Contemporani de Girona on hi han assistit els artistes, el president del Consorci de les Gavarres i vicepresident  de la Diputació de Girona Fermí Santamaria, i diversos representants municipals de Girona,Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Santa Cristina d’Aro.

Product designer Werner Aisslinger and partner Tina Bunyaprasit, the creative team at Aisslinger Studio, and NOMOS's own designer designed this bold watch together. From the Museum of Contemporary Art in New York (MoMA) to the V&A Museum to the Vitra Design Museum, his works are favored by exhibitions around the world. The dial is inspired by the racetrack,replica breitling whose linear design is displayed on the edge of the dial and on the small seconds hand. The narrow date window can display three different dates at the same time, namely yesterday, today and tomorrow at a glance. In addition, the watch has a quick date adjustment function that can be easily adjusted by two-way operation of the crown. Aisslinger and Bunyaprasit are delighted with the news: Designing a mechanical watch is a very meaningful project and to win the Good Design Award now is even more amazing. It's a good start for this year.