Desemboscant de Martí Boada

El Centre Cultural La Mercè de Girona acull a partir del dia 4 d'abril a les 19:30 h, l’exposició “Desemboscant" de Martí Boada.

L’obra neix de l’observació de la natura apropant les seves reflexions sobre el paisatge,fake rolex kaufen punt focal i de partida d’aquesta mostra.

This year, a total of 105 brands took part in the Geneva Haute Horlogerie Awards competition, including TAG Heuer,replica omega Tudor and Vacheron Constantin, among other well-known orologi replica watch brands. A 30-member jury, including the well-known watchmaker Philippe Dufour, carefully evaluated 195 watches from major brands and finally selected 16 winning watches.

Martí Boada, professor titular del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona i investigador de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la mateixa universitat, ha afirmat que el seu treball és conseqüència de molts anys d’observació socioecològica i també és una manera de divulgar la seva recerca naturalística a través de l’art.

Fitxa de l'exposició

Cartell de l'exposició

Més informació

Replica Norge

Replica Rolex