Inauguració de l'exposició P[art]age de Paysages al CCAV La Providence

El proper dissabte 12 de novembre de 2022, us convidem a la presentació del Projecte P[art]age de Paysages, un projecte artístic que ha estat beneficiari de la convocatòria de microprojectes de la Comunitat de Treball dels Pirineus, en col·laboració amb l'Euroregió Pirineus-Mediterrània.

En el marc d’aquest projecte, el setembre passat, artistes d'Occitània i de Catalunya, formant dos binomis creatius, van col·laborar elaborant intervencions artístiques a la natura,replica uhren les quals han estat presentades en el marc del Festival Internacional de Land-Art Art & Gavarres, que s’esdevé cada tardor en aquest l’Espai Natural Protegit.

Els dos equips artístics transfronterers catalano-occitans han estat formats per Pep Aymerich (Celrà) - Camille Santacreu (Perpinyà) i Jofre Sebastian (Vilopriu) - Dimitri Xato (Illa) respectivament.

Ara presentem, a Illa (al Rosselló), l’exposició que mostra el treball realitzat i la participació en aquest festival. A la inauguració els artistes ens presentaran les seves obres i ens podran explicar el procés artístic que els ha portat al resultat final.

El programa previst és el següent:

Presentació del projecte.

Trobada amb els artistes.

Projecció del reportatge realitzat per l’associació juvenil d’Illa «Els Juniors del 7è Art» i de fotos i vídeos que descriuen el procés creatiu.

Taula rodona amb els socis-actors culturals del projecte i sessió de preguntes obertes.

Hora: 11h

Lloc: a La Fabrica Vélos (carrer de la Niege 25,  66130-Illa)

Cal confirmar ysl bags replica assistència aquí.
watch replicas uk
 

Exposició P(art)age de Paysages.

Exposició dels esbossos, maquetes i fotos de preparació de les obres de land-art del Projecte P(art)age de Paysages que han format par del Festival Art&Gavarres.

Lloc: a la sala del taller de co-working de La Providence, Centre Catalan d’Art Vivant, en l’horari d'obertura habitual. Es podrà visitar la mateixa tarda del dia 12.

replica rolex