Taula rodona

El dijous 15 d'octubre a les 18:00 trindrà lloc la Taula rodona "Art, paisatge i ecologia" a Sant Pere de Galligants (Museu d'Arqueologia de Catalunya -  Girona).

Furthermore, the fabric boasts exceptional durability, resisting shrinking and fading even covers after repeated washes.

This feature allows it to effortlessly conform to various shapes and sizes couch of sofas, ensuring a smooth and snug fit once applied.

Aquesta estarà formada pels crítics d'art Narcís Selles i Eudald Camps, l'artista Pere Noguera i Ester Xargay, com a moderadora. La intervenció de l'artista a Vacamorta, als anys 80, ha estat la inspiració del Festival Art i Gavarres d'aquest any,replika órák per tant es parlarà de l'aportació de la seva obra al món de l'art i en concret al landart.

Activitat gratuïta amb accés limitat, l'aforament és de 60 persones. Cal inscriure's al 972.64.36.95 i deixar les vostres dades, les quals les conservarem durant 14 dies per motius de la COVID-19. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h.

Lloc: Església de Sant Pere de Galligants, Girona.

La meilleure replique montre de qualité sur Internet, bienvenue à tous pour acheter. Exactement comme la montre authentique.