El festival Art & Gavarres arriba a la tercera edició consolidant la seva vinculació amb el territori

Enguany pren com a referència l'obra de l'artista bisbalenc Pere Noguera i situa la localització de les obres en antigues extraccions de terra i pedra de les Gavarres

A l'acte de presentació hi ha assistit el president del Consorci de les Gavarres i vicepresident de la Diputació de Girona, Pau Presas

La sala Bòlit - La Rambla de Girona ha estat l'escenari on s'ha presentat la tercera edició de l'Art & Gavarres (Festival Internacional d'Art i Paisatge a les Gavarres).

A l'acte hi han assistit el president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas; la directora del Bòlit, Centre d'Art Contemporani,fake rolex Carme Sais; el regidor de Sostenibilitat i Participació de l'Ajuntament de Girona, Martí Terés; l'artista Pere Noguera; el gerent del Consorci de les Gavarres i comissari del festival, Oriol Granyer, i la comissària del festival, Àngels Artigas.

Fins al 5 de setembre, els artistes participants crearan setze obres amb materials naturals als llocs escollits, antigues pedreres i terreres, repartits per set municipis de les Gavarres. Aquestes creacions artístiques a l'aire lliure es podran visitar del 5 de setembre al 31 de desembre i fins que el pas del temps les esborri. El festival vol esdevenir una oportunitat per donar a conèixer artistes del territori i combina la participació de creadors de trajectòria consolidada amb d'altres de menys coneguts.

El festival d'art natura es consolida a les Gavarres amb una tercera edició que té com a fil conductor l'obra de Pere Noguera. De fet, enguany fa quaranta anys que l'artista bisbalenc va dur a terme l'acció «Prop de la terra» a les terreres de Vacamorta, de Cruïlles. Es tracta d'una intervenció cabdal en el context de la cèlebre sèrie d'enfangades que va desenvolupar a finals dels setanta i principis dels vuitanta del segle passat. Del treball de Noguera, en destaquen tres trets que enllacen amb la proposta del festival Art & Gavarres i que serviran d'inspiració als artistes convidats en aquesta edició: la fugacitat de l'obra, la quotidianitat dels materials emprats i l'arrelament al lloc.

Les localitzacions triades per a les obres són antigues extraccions minerals de les Gavarres, paisatges d'origen antròpic que permetran als visitants descobrir llocs singulars poc coneguts d'aquest espai natural protegit.

La projecció de l'acció «Prop de la terra» tancarà la setmana de treball artístic dissabte vinent, 5 de setembre, al vespre amb un mapatge in situ a la terrera d'en Trayter de Cruïlles. Del 31 d'agost al 27 de setembre es podrà visitar també la videoinstal·lació que rememora aquesta acció a la sala Bòlit - La Rambla de Girona.

Pau Presas, president del Consorci de les Gavarres, ha destacat la importància de vincular un festival artístic amb la naturalesa i de poder gaudir d'aquest paratge únic que són les Gavarres.

Die Uhr setzt das ikonische Design der klassischen Taucheruhr aus dem Jahr 1965 fort und verfügt über die einzigartigen ?Bubble Mirror“-Details. Der Grund für den Namen ?Bubble Mirror“ liegt darin, dass der Oberfl?chenspiegel eine gewisse Krümmung der Spiegeloberfl?che aufweist durch den Pressvorgang. Auch die verschraubte Krone besteht aus Edelstahl,replica breitling was die Wasserdichtigkeit der Uhr wirkungsvoll verbessert. Um die Bronze der Lünette aufzugreifen, ist das schwarze Zifferblatt mit roségoldenen PVD-Zeigern und -Skalen ausgestattet und strahlt einen warmen Retro-Stil aus.fake rolex kaufen Das Datumsanzeigefenster ist auf 6 Uhr eingestellt und erweitert die Uhr um praktische Funktionen. Das gesamte Schwarz-Gold-Farbschema ist sehr hell. Das braune Lederarmband mit einer Dornschlie?e aus Edelstahl rundet den Retro-Stil ab. Diese Replika-Taucheruhr aus Bronze der Serie 65 ist mit einer Oris733-Automatikuhr mit einer Gangreserve von 38 Stunden ausgestattet.replica iwc Die Unterseite der Uhr weist ein dichtes Bodendesign auf, in das das Vintage-Emblem von Oris eingraviert ist. Einerseits schützt es die innere Sicherheit des Uhrwerks und die wasserdichte Tiefe kann 100 Meter erreichen; Andererseits ist es auch sehr erinnerungswürdig.

El Consorci de les Gavarres, ens adscrit a la Diputació de Girona, impulsa la tercera edició d'aquest festival, que permetrà descobrir un total de setze intervencions artístiques efímeres a l'entorn del massís de les Gavarres, concretament als municipis de Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera, Mont-ras, la Bisbal d'Empordà i Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.

L'organització de l'esdeveniment va a càrrec del Consorci de les Gavarres, en col·laboració amb els ajuntaments implicats, i en són comissaris Àngels Artigas i Oriol Granyer.

Els artistes que participen a la tercera edició del festival Art & Gavarres són: Albert Gusi, Alberto Martínez, Ció Abellí i Alfons Plujà, Cultural Rizoma, Dani Vilana, Dolors Picazo i Sara Ortiz, Eduard Baulida, Esteve Dalmau, Jofre Sebastian i Janó Baca, Josep Matés Porcel, Josep Vilallonga fake rolex kaufen i Lola Barranco, Laia Escribà i Ignasi Esteve, Lucía Loren, Marc Sellarès Cots, Ona Trepat Rubirola i Pont de Querós.

Experience seamless transactions with Ledger Live, supporting major cryptocurrencies.