Fils de pedra amb el Col·lectiu Vibra

Dissabte 13 d'abril a les 13 h, el Col·lectiu Vibra oferirà la Performance Fils de pedra al Dolmen de la Cova d’en Daina, situat a Romanyà de la Selva.fake uhren L'activitat és de lliure accés i s'emmarca dins la programació de la segobna edició del Festival Art i Gavarres. 

Vibra és un col·lectiu artístic internacional i multidisciplinaria de dones residents a l'Alt Empordà: Mònica Campdepadrós, Elena Casadevall, Juliette Murphy, Rosa Pascual, Esther Pi i Petra Vlasman.

Es va formar l'any 2013 amb l'objectiu de fer vibrar l'art de diferents artistes d'una manera conjunta, i en un primer moment, amb la idea de treballar el concepte de vibració en un sentit ampli i poètic.

El 2014, organitzen l'exposició Som el que Som, (Mas Budó, Castelló d'Empúries), el 2015 Versos que Vibren, amb projeccions de versos a l'espai públic (Cadaqués i Figueres), i l'any 2016 Vibració en el pla (Museu de Darnius). Són col·laboradores del festival de poesia Poemestiu el 2016 i 2017 (instal·lacions en diverses viles de l'Alt Empordà). En 2018, organitzen l'exposició efímera i performance Nmor 4 a la Galeria Lola Ventós (Figueres), i en 2019 l'exposició Ressorgir a la Galeria Maldita Estampa de Barcelona. Conjuntament amb les exposicions i accions realitzades,replica uhren kaufen VIBRA ha publicat tres revistes en format revista d'artista: Vibració en pla, Nmor 4 i Ressorgir en edicions limitades de 100 exemplars. Fake IWC

Quanto è importante l'elemento a otto facce nel design della serie BVLGARI Octo?audemars piguet replicaRisposta: la serie è prende il nome dall'Octo in lingua latina. Il nuovo cronografo Octo L'Originale, lanciato nel 2019, presenta una cassa in acciaio con rivestimento DLC nero con contorno e dettagli in oro rosa 18 carati. La lunetta è fusa con una base ottagonale in oro rosa e acciaio rivestito in DLC nero. Il quadrante ottagonale grigio scuro è incastonato a mano con indici delle ore in oro rosa per accentuare ulteriormente la geometria della cassa di 41 mm di diametro. Oltre all'indice centrale e alla scala, il quadrante è decorato anche con un sottoquadrante nel classico layout 3/6/9 e un datario tra le 4/5. Attraverso il fondello in vetro zaffiro,breitling replica è possibile ammirare il movimento a carica automatica BLV328 Velocissimo splendidamente decorato, che è stato migliorato rispetto al leggendario movimento cronografo Zenith Zenith El-Primero. Questo cronografo moderno e lussuoso è abbinato a un cinturino in caucciù nero per un look complessivo coerente.

El mateix dissabte 13 a les 11h, l'escriptora i videoartista Ester Xargay, serà a la Font de Panedes, a cavall dels municipis de Llagostera i Santa Cristina d'Aro per oferir una altra performance.