Imatge Team Fleur

Team Fleur

Es van conèixer als seients de l’escola i des de llavors han participat en diverses activitats, entre les quals es troba el concurs Archi’Bois, que els va reunir. Durant la fase de disseny d’aquest projecte, van tenir idees semblants i, sobretot, els mateixos desitjos en relació amb l’arquitectura. La seva complementarietat és l’amor per la natura, els seus paisatges, les seves atmosferes i els seus materials. Juguen molt amb materials com la fusta o la pedra, però també amb les forces que la natura destil·la, com el vent o l’aigua. Volen modelar els elements de la natura per fer construccions tant arquitectòniques com artístiques. D’aquesta manera, es veuen a ells mateixos com a arquitectes plàstics.

S’inspiraran en la natura amb els seus tòtems —Bégonia l’os, Magnolia la cigonya, Pétunia el senglar i Sakura la serp— per formar el Team Fleur (equip flor). Un patrimoni lligat a la seva voluntat d’afegir poesia i jugar amb cadascuna de les seves creacions.

Aquest grup de joves graduats participa en concursos d’art, escenografia i microarquitectura.rolex kopi norge Busquen endinsar-se en el món professional a través d’experimentacions i construccions enriquidores.

Bégonia: Benoît Besançon

Magnolia: Maxime Winterhalter

Pétunia: Pierre Mansa

Sakura: Sacha Davant

Altres projectes: Tic-Tac-Glou a Horizon Arts & Nature (Sancy), L’échappée de Martel al 8eme Tour, Kabuki al Festivale des Cabanes, Jardin divers a l’Exposition Pièce Maîtresse, La fresque au Som’met a Archi’Nature, i Kabuki i Le Château a Grand Festival de Verdun.

Obra presentada:

Els arbres es comuniquen gràcies a un sistema d’arrels que treballa en simbiosi amb els micelis, la part subterrània dels fongs. Tots dos, arrels i micelis, formen una xarxa complexa sota terra que els permet trobar un equilibri i un benefici mutu. Preservar aquest fràgil equilibri és una manera de lluitar contra la sequera, protegint el sòl, creant zones d’ombra i frescor. Volíem representar aquest sistema mitjançant el nostre treball. Mostrar aquest món subterrani, passar per sota d’aquestes «arrels». Aquest equilibri natural també es revela gràcies al fenomen de tensegritat que utilitzem. És un estat d’autoequilibri entre les forces de tensió i compressió implementades per la gravetat de la Terra.

 

 Art&Gavarres 2023- Team Fleur (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.