Va néixer a Figueres l’any 1961. Es va formar com a gravador als tallers de Tristan Barbarà, on ha treballat durant deu anys com a assessor tècnic d’artistes i estampador, fins que va obrir el seu propi taller, Lupusgràfic Edicions.
El seu treball és bàsicament objectual, amb una mirada que sovint reflecteix el seu bagatge en el món de les arts gràfiques. Intervé en aquests objectes de manera poètica, buscant les relacions entre aquests i el seu entorn, i jugant amb els significats, en un joc sovint íntim, sovint irònic.
Obra en col·leccions públiques: Biblioteca Nacional de Catalunya, Fundació Vila Casas, Fundació Miró (Palma de Mallorca), Museo del Grabado de Fuendetodos (Saragossa).
Darreres exposicions: Biennal de Casablanca, «Babel» a la Fundació Valvi (Girona), Biennal de la Casa de Cultura de Girona, «Tocats per la tramuntana» a Madrid, Atelier Outotsu et ses invités (França-Japó), Cite Internationale des Arts a París,
«El novio de la mujer barbuda» a l’Espai Tònic de Vulpellac, «Correspondències imaginàries» a l’Espai Tònic, «Piano solo» a l’Espai Tònic, «El que perden els lladres o troben els saurins», amb Ester Baulida, a la Fundació Fita (Girona).
No tindre gana, no deixar menjar
Aquesta peça està creada des de la intuïció, sense un discurs previ.
Les diferents lectures són, en la seva majoria, posteriors a l’execució. Parteix, però, de la idea d’espai acollidor, circular, ideal per instal·lar-hi una taula, també rodona, com a símbol del lloc de trobada per a l’àpat, del lloc que dona de menjar, que alimenta.
Un espai obert a l’exterior per la part superior, inicialment pensat per a la sortida de fums en un procés de cuita de calç —per tant, d’assecatge de matèria—, en aquests moments té un efecte contrari, d’entrada del bosc en forma de fulles i branques que aniran cobrint la taula i, amb el pas del temps i de la pluja, en modificaran l’aspecte general.
El títol lliga la meva peça amb les destrosses que han patit altres peces de companys i companyes d’Art i Gavarres en mans d’amants de l’art i la cultura.
Art&Gavarres 2023- Sebi Subirós (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.
© 2023 Art & Gavarres - Tots els drets reservats Nota legal i política de Cookies