Imatge Juli Sanjuan Palma

Juli Sanjuan Palma

Nascut a Figueres, és arquitecte, escenògraf i director d’art. Ha realitzat diverses instal·la­cions d’arquitectura efímera en diversos festivals de Catalunya. Al 2017, junt amb Clara Crous,imitazioni rolex creen una intervenció paisatgística a la platja d’Empuriabrava que els val una menció del Jurat en espais exteriors als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Giro­na. I al 2019 és becat per realitzar un workshop a la Quadriennal d’escenografia de Praga.

Com a escenògraf ha treballat en diversos projectes teatral estrenats al Teatre Jardí de Figueres, la sala Planeta de Girona i a l'Institut del Teatre i l’assessorament escènic de lec­tures dramatitzades al Palau de la Música Catalana i a Dau al Sec.

Com a ajudant d’esce­nografia ha col·laborat amb Enric Planas a “El preu” de Silvia Munt (El Grec, 2016), amb Josep Iglesias a “Vaselina” de Sergi Belbel (2019) i a “El buit” de Sergi Ots (Temporada Alta, 2016). Des del 2017 forma part de la cia. de teatre La Funcional Teatre de Figueres.

Com a director d’art ha treballat pel festival Inspira, Agitart, White Summer i Cruïlla. Al 2019 comissaria l’exposició dels Premis d’Arquitectura del COAC Girona. Al 2020 realitza la direcció d’art del live “La Gran Onada a Empúries” dels Sopa de Cabra dirigit per Pol Fuentes.repliche rolex I al 2021 crea la cavalcada de Reis de Cassà de la Selva.

Actualment és professor del departament d’ensenyament de Catalunya. Al 2019 tutoritza el projecte “In crescendo” per Llum BCN de l’escola EASD Deià de Barcelona.

Obra presentada:

COM EL SURO A L’ALZINA

Les abraçades s’entrenen, com tot. I jo les meves no les practico.

Em centro en altres vides. Em nego veritats. Aprenc a fer, fer, fer. M’ennueguen les metes. M’ofega el desig de l’altre. M’eixorda voler allò que no sé si vull. Supuro buidor. Segrego angoixa. Necessito trobar-me. Em necessito.

Avui m’he disfressat de mi i m’he abraçat fins que he recordat què volia dir sentir.

(Text de Mar Molero Dolz)



Art&Gavarres 2021- Juli San Juan (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.