Imatge Timothy Johnson

Timothy Johnson

Durant 25 anys el cisteller Tim Johnson ha explorat les relacions entre material, lloc, caràcter i cultura. La seva pràctica creativa inclou performance, fotografia, pintura, escultura, instal·lació, tèxtils i vestimenta i la seva obra ha estat exhibida internacionalment.
Combina un respecte profund per la cistelleria tradicional amb les seves innovacions pròpies i gaudeix fent servir una gran varietat de materials i tècniques trobades als seus viatges, la seva recerca i a la seva pràctica creativa pròpia.
Nascut a Newcastle upon Tyne, Anglaterra, Tim ha viscut a diverses regions d'Anglaterra i Irlanda i actualment viu a Barcelona. Tim és un tutor experimentat i recentment ha estat atorgat el prestigiós premi "Marsh Award for Excellence in Gallery Education" i altres premis pels seus cistells a Espanya i Polònia.

Imatge Mònica Guilera

Mònica Guilera

Mònica Guilera va aprendre cistelleria segons la tradició catalana que combina vímet i canya europea. Temés que 17 anys d'experiència en la cistelleria i la docència té un repertori ample i gaudeix dissenyant cistells funcionals i contemporanis. Amb arrels profundes i amb una sensibilitat contemporania, una de les especialitats de Mònica és la tècnica de Nansa "trampa de peix", que pescadors d'arreu del mediterrani han empleat des de temps antics. Mònica explora amb la seva obra, colors, formes i patrons ideals per la casa contemporània. Mònica ha rebut diversos premis per la seva obra tant a Espanya i el Regne Unit i ven la seva obra internacionalment.

Obra presentada:

Thick Skinned