Imatge Dani Vilana

Dani Vilana

És jardiner-paisatgista; format a:


EMJP, Grasse 1998
Escola Rubió i Tudurí, Barcelona 1996
EAAOA Llotja, Barcelona 1996


Crea jardins, ordena plantes, pedres i altres materials a la seva manera, intentant crear harmonia amb l’entorn. Li agrada veure evolucionar els seus jardins i aprendre la manera de fer dels vegetals seleccionats. Però no sempre hi ha la sort de crear amb llibertat; hi ha molts condicionants funcionals, legislatius, econòmics, de manteniment... En canvi el land art li dona aquesta possibilitat de fer sense normes, de dialogar amb l’espai sense intermediaris i poder entendre’s millor. Li agrada jugar amb els materials que troba en el lloc,replicas patek philippe sense importar-li l’origen o la naturalesa; no li agrada importar d’altres paisatges.

Ha participat en diversos festivals internacionals d’art natura.


Sorrento, Itàlia 2005
Astigarraga, Euskadi 2006
Grindelwald, Suïssa 2009
Opole, Polònia 2012


Quan ho necessita, també fa obra pictòrica i escultòrica.

Obra presentada:

“IN MEMORIAM PETRAE”

Aquest és un memorial a totes aquelles pedres que van traspassar anys enrere. El buit que han deixat en aquest espai de la ciutat, és també un petit buit dins la vida geològica. Sense dubte les pedres també tenen un procés de naixement-vida-mort, però amb uns terminis molt més llargs que la vida dels humans

Hem volgut representar aquesta buidor, amb uns cercles que ens emmarquen aquesta absència, els quals estan direccionats a cadascun dels edificis religiosos de la ciutat, on les pedres extretes reposen o varen reposar en els seu dia.

... i és a vegades quan veig el teu buit, que sento la meva vida buida i la de tota una humanitat plena de pedres i buida de vida

Col·laboradores: Anna Maria, M. José, Anna, Neus, Teresa, Jésica i Catalina.Art & Gavarres 2020- Dani Vilana (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.