Imatge Eduard Baulida

Eduard Baulida

Nascut el 1963, és logopeda i pedagog. La seva activitat professional se centra en la clínica i la docència logopèdica.

És membre del col·lectiu Refugis i Cabanes i Altres Construccions Efímeres, que centra les seves propostes en accions o performances constructives en espais oberts i amb la participació ciutadana.

«La intervenció artística en l’espai i el paisatge pretén per a l’autor ésser un retorn creatiu i intencionat a l’entorn que ens estructura personal i socialment. És la necessitat de disposar un jaç visual,replicas tag heuer deixant una petja efímera, amb la tècnica més modesta possible.»

Obra presentada:

Som a la pedrera de can Taberner de pedra calcària i nummulítica. El verd exuberant ens deixa entrellucar blocs escantonats i els abocaments dels celranencs, de quan llençar la runa i l’ampolla de Ballantine’s encara no era pecat. M’he reprimit a netejar-la. Això ho farem més endavant i ja us hi convidaré. Ara, he traçat un caminet selvàtic entre arços i groguets que menen a dues peces íntimes que goso estampar a la roca-pare/mare. La roca s’esberla i ens pareix. La primera parla del naixement i de les pors planetàries. Del pecat humà heretat –que ens volen fer creure- dels nostres antics. La segona parla de la dolçor del jaç als braços de la mare/pare. De dos metres quadrats de pell que ens connecten amb la roca i ens fan sensibles a la manyaga de l’altre, l’esgarrapada de l’esbarzer i el frec de la calcària. M’he vestit de fang per ésser més a “prop de la terra”.  



Art & Gavarres 2020- Eduard Baulida (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.