Imatge Domestic-Wild (Ariane Patout & René Müller)

Domestic-Wild (Ariane Patout & René Müller)

Imatge Ariane Patout

Ariane Patout

Artista plàstica multidisciplinar, especialitzada en escultura i intervencions en l'espai públic i el paisatge, que va ser reconeguda amb el Premi SID'S (2013) a Suïssa,replique montre Premi FAD Arquitectura (2014) de Barcelona, Premi Biennal Escultura VDX (2016) i finalista dels Premis AFAD el 2013 i 2014, així com a finalista al Premi Ciutat Sant Cugat el 2014 pel seu recorregut artístic.

Imatge René Müller

René Müller

René Müller, dissenyador, ebenista i artista Land-art llicenciat a Alemanya, ha estat reconegut pel Premi FAD Arquitectura (2014) i el Premi de la Biennal d'escultura VDX (2016). Des de 2003 dirigeix la seva pròpia empresa amb seu a Alemanya, WOODLOOPS: JUST NATURE, en la qual dissenya, produeix i distribueix objectes i mobiliari escultòric de fusta FSC.

Obra presentada:

És en 2012 quan aquests dos professionals s'uneixen per donar vida al seu projecte artístic estrella: WILD CHAIR, reconegut amb el Premi FAD Arquitectura (2014) i el Premi VDX Biennal Escultura (2016).

El projecte, té el seu origen a Espanya, però arriba territori internacional amb les seves intervencions a Suïssa, França i Àustria.

Aquest projecte els impulsa a crear una aliança professional com a equip, amb la qual desenvolupen projectes com « De la Terra al cel »  per encàrrec del Govern d'Andorra (2014), « Flechten-Flüchten » per al Festival de Luther500 a Alemanya (amb la Universitat FHS de Salzburg i la Universitat FHNW de Suïssa) el 2016.

També duen a terme 3 instal·lacions artístiques, « Rameurs », « Jungle électrique » i « Troupeaux de Chaises », en les edicions de 2016 i 2017 en el Parcours d'art contemporani Fées d'hiver a França i la intervenció de Land Art al festival Arte en la Tierra a la Rioja (2018), així com el projecte de mobiliari urbà innovador « Jewels of Thalgau » a Àustria (2017) i el circuit d’intervencions artistiques a « Brüggelekopft" a Austria.

És finalment en 2017 quan aquesta trajectòria es consolida i passa a prendre forma i marca definitives sota el nom DOMESTIC-WILD.