Imatge Marc Aleu

Marc Aleu

Nascut a Barcelona l’any 1997, va estudiar un cicle de formació professional superior d’audiovisuals al CIFOG, seguit d’un cicle de formació professional superior d’automatització robòtica industrial a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà.

Després de treballar uns anys com a mecànic, soldador i automatitzador industrial, va començar la carrera com a artista i tècnic d’espectacles, dedicat sobretot a la part d’il·luminació i vídeo. Ha treballat sobretot amb tires LED, làser i mapatge. També ha experimentat amb diferents disciplines artístiques, com el muralisme i l’art amb ferro, fusta o resines epoxídiques, així com tota mena d’arts multimèdia.

Ha participat en diferents festivals, com el Festival Niu, L’Arreplegada o el cicle A Prop, on ha presentat propostes de projeccions interactives, així com instal·lacions d’art multimèdia. Últimament, ha treballat en diversos espectacles, com la gala final del Club Natació Kallípolis o la cavalcada de Reis de Figueres, i també en exposicions, com la de l’escenògraf Alfons Flores al Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat.

Obra presentada: