Imatge Martin Krug i Franz Rosenow

Martin Krug i Franz Rosenow

Martin Krug, nascut a Flensburg l’any 1980,  va acabar els estudis de fusteria l’any 2000, i això va ser el punt de partida d’un viatge on l’aprenentatge i la construcció en fusta han estat l’eix principal. 

Franz Rosenow, nascut a Carcassona l’any 1983, va acabar els mateixos estudis l’any 2008 i va començar una carrera de treball amb fusta com a constructor i creador de peces per compte propi.

El 2016 les seves carreres professionals es van entrecreuar i, a partir de llavors, han emprès junts un camí professional dedicat a la construcció en fusta i han creat l’empresa Troncsijoc.

S’han especialitzat en el disseny i la construcció d’espais de joc al voltant del tronc i la fusta local. La seva mirada respectuosa en relació amb les necessitats dels infants i els seus moviments els ha portat a crear uns elements de joc únics, en què apropen la natura i el bosc als infants.

Ambdós són uns apassionats del bosc i de la natura. Tenen una mirada oberta i busquen elements que els sorprenguin. Així mateix, són amants del treball fet amb les mans i busquen sempre l’exclusivitat del que fan. Un tàndem equilibrat que traslladen a les seves peces.

Tenen un llarg recorregut com a creadors de peces úniques i és la primera vegada que presenten la seva obra en un festival.

Obra presentada: