REC. Record Individual a la Font d’en Pericot

Els artistes F. Sidera, Narcís Sancho i Torrent Pagès oferiran el proper 16 de juny a les 12.30 h “REC. Record Individual”, una acció vinculada a la instal·lació de Landart Templum de Torrent Pagès i Lluís Serrat a la Font d’en Pericot (Riu Galligants a l’alçada del Monestir de Sant Daniel).

L’acció posarà en relleu la riquesa sonora de les Gavarres, a partir de gravacions i enregistraments realitzats prèviament en diferents moments i indrets d’aquest entorn, amb la idea de fer presents múltiples realitats sonores que conviuen en aquest mateix espai geogràfic.

Record individual reivindica la necessitat de protegir i conservar els paisatges sonors autòctons de les Gavarres.

Aquesta acció incideix especialment en com ens relacionem amb els sons i sorolls que escoltem arreu i proposa a través de la descontextualització fer evident l’univers sonor que ens ensenya a escoltar.

Els sons es podran descobrir en el mateix orologi replica lloc de la instal·lació de Landart Templum, a partir de codis QR que hi haurà incorporats,replika klokker que aniran canviant durant els tres mesos del Festival de l’Art & Gavarres 2019. Així doncs, la instal·lació esdevindrà metàfora reivindicativa del procés i evolució de les Gavarres per tal de generar l’interès col·lectiu i el record individual d’un pla sonor que obre l’experiència relacional a través dels cinc sentits.

Buy now best rolex clone watch replicas uk.