Arrenca el primer Festival Internacional d'Art i Paisatge de Les Gavarres amb una vintena d'artistes i escultures

Aquest dissabte s'ha inaugurat a Girona el primerFestival d'Art i Paisatge de les Gavarres.

ArtF&Gavarres mostra les obres d'una vintena d'artistes de diferents països, fetes a partir de materials naturals que es troben a la zona on treballen. Les diferents escultures estan repartides en diverses zones dels voltants de Girona, Celrà i Cassà de la Selva (Gironès), i es podran visitar de franc durant els propers tres mesos.replica watches Tota l'exposició és a l'aire lliure i, de fet, aquest és un aspecte "molt important" pels organitzadors de la mostra, l'Ajuntament de Girona i el Consorci de les Gavarres. El seu president, Fermí Santamaría, proposa als visitants passar pel festival i descobrir intervencions artístiques al mateix temps que aprofiten per conèixer el territori.

Els amants de la natura i de l'art tenen a partir d'aquest dissabte un atractiu més a les comarques gironines. Una vintena d'artistes de diferents països exposen en racons de Les Gavarres diverses escultures, totes elles fetes a partir de materials naturals. Es tracta d'Art&Gavarres, una iniciativa que vol relligar art i territori impulsada pel Consorci de les Gavarres i l'Ajuntament de la ciutat.

El visitant podrà fer un recorregut per diverses zones properes al massís i que pertanyen a Girona, Celrà i Cassà de la Selva. L'objectiu és que vagi descobrint les diferents obres al mig del paisatge de Les Gavarres.El regidor de Cultura, Carles Ribas, ha destacat l'aposta que ha fet els últims anys la ciutat per l'art i la cultura "a tots els nivells". "Avui fem un pas més, i unim dos conceptes tan transversals com natura i art a través de les obres que ens portaran artistes de renom,migliori siti repliche i que donaran una nova perspectiva a espais que fins ara quedaven fora del circuit cultural", ha reblat.

This watch combines multiple colors on different surfaces, with a number of nuanced pieces, precious inserts and an asymmetrical bezel made with precious materials to create a unique 3D effect on the bold silhouette of this watch. Valuing the focus on time,replica audemars piguet innovation and evolution in watch design.

En aquest mateix sentit s'ha expressat el president del Consorci de Les Gavarres, Fermí Santamaria, que ha destacat que aquest projecte s'emmarca dins del pla estratègic Gavarres 2025, i té l'objectiu de "donar vida al massís", més enllà de l'àmbit forestal. Tot plegat, diu Santamaría, amb la voluntat d'ajudar a descobrir i potenciar l'entorn del massís. El president del consorci ha explicat que cal fer una reflexió sobre què són Les Gavarres més enllà d'un "extraordinari patrimoni" per la demarcació i Catalunya. Cartier Replica

adowtkjv