Imatge Pep Aymerich

Pep Aymerich

Es va iniciar en el món de l’art durant els anys vuitanta a l’Estudi d’Art Fita de Girona i ha continuat treballant de manera autodidacta experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també l’escenografia.

De la recerca contínua en el coneixement espiritual de l’ésser humà, en resulta una empremta de caràcter introspectiu que és comuna al llarg de la seva obra i trajectòria. El coneixement profund que té de materials com la fusta, la cera i la pedra li donen autoritat per poder posar-los al servei de la creació de l’obra. En totes les seves creacions s’albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l’home davant la fragilitat de la seva existència.

Des del 1986 ha fet diverses accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, França i Londres. També ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives i, en aquests darrers anys, està treballant en el projecte «El jo i l’altre». També ha fet escenografies per a diferents companyies teatrals i de dansa (Mal Pelo). Actualment està desenvolupant «Cadira», un projecte on fusiona art i ofici, i també El lloc? De ser nosaltres, una acció escènica a partir de la rèplica exacta en fusta del seu cos i el de la seva filla Sira en forma de marionetes articulades.

Imatge Camille Santacreu

Camille Santacreu

Tolosa, 1982, viu i treballa a Perpinyà.


Llicenciada pel Conservatori Regional de Música i Belles Arts de Perpinyà, Camille Santacreu es va investir després dels seus estudis en la realització de projectes expositius orientats a la difusió de la creació contemporània a la Catalunya francesa amb l'associació adheap mentre ensenyava belles arts a Perpinyà durant diversos anys. . Des de llavors, ha seguit un camí multidisciplinari entre la pràctica personal i els projectes col·laboratius. Membre actiu de l'associació parisenca de creació jove i de l'espai dirigit per l'artista La hut Georgina de Marsella, va crear la residència d'investigació experimental La Cave de Perpinyà, el documental de la qual recorrent l'experiència es va projectar l'estiu passat al festival filaf de Perpinyà.
Actualment, la seva obra es pot veure a la Friche Belle de Mai de Marsella en el marc de l'exposició col·lectiva Murmurations així com al setembre a París a l'Espace Niemeyer amb l'exposició La langue des oiseaux organitzada per Jeune création. La tardor vinent estarà en residència a Fes i després a l'atles marroquí com a part d'un projecte de cooperació mediterrània per a la recerca i l'escriptura sobre la qüestió d'"allà".

Obra presentada:

Quatre exercicis de levitació

Seguiu el camí i viureu quatre exercicis de levitació, quatre propostes d’una lleugeresa profundament transcendent, que ens fan remoure l’ànima i qüestionar-nos les pors, les càrregues, el respecte i l’actitud amb què afrontem el camí de la nostra existència i la nostra relació amb la natura.




Art&Gavarres 2022- Pep & Camille (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.