Imatge Pablo Paz

Pablo Paz

Va néixer a Lugo el 1971.

És escenògraf, disciplina en la qual treballa des de fa vint-i-cinc anys. També desenvolupa treballs com a director artístic.

Ha participat en projectes d’escenografia científica, lúdica, artística i cultural, entre d’altres: «Bosc inundat» al Cosmocaixa de Barcelona, «Toca, toca» als Cosmocaixa de Madrid i Barcelona, Operetta de Cor de Teatre, «A pas de poetes» del Centre Cultural La Mercè, Ma, me, mi… Mozart! de l’Auditori de Barcelona,replica klokker Nada és imposible del mag Pop, Cop de rock de Dagoll Dagom, Els baixos fons del Teatre Nacional de Catalunya, Momo de la companyia de teatre Anna Roca i Citroën Food Tour / Plateselector.

Ha cursat estudis de tècnic en construcció a Fontiñas (Santiago de Compostel·la) i arquitectura d’interiors a l’Escola de Arte e Superior de Deseño Mestre Mateo (Santiago de Compostel·la). És màster en disseny d’interiors del grau de belles arts per la Universidad de Salamanca.

Obra presentada:

Els camins son part del CAMÍ. El CAMÍ amb majúscules. En aquest cas el CAMÍ de l’humanitat, del món, de la vida. L’evolució, la transformació, el canvi... Aquest procés cap a on ens porta i cap a on porta a la natura, al paisatge, a la vida... Realment avança? No estem cada vegada més atrapats en nosaltres mateixos? Cal mirar endins, re-frenar i reflexionar. La propia natura, univers, o magma de la vida serà qui ens obligarà a fer-ho. Confiem.

 




Art&Gavarres 2022- Pablo Paz (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.