Imatge Jordi NN

Jordi NN

Va néixer a València el 1985 i ha estudiat a la Universidad Complutense de Madrid, la Universidad de Salamanca i la Universitat Politècnica de València (UPV). Es va llicenciar en belles arts per la UPV el 2011.

De la seva obra més recent, aquest artista és conegut per les intervencions creades per a un lloc específic,selge falske klokker de mida monumental i de caràcter efímer, on la naturalesa i la coexistència amb l’ésser humà són el principal eix conceptual.

Des del 2010, Jordi NN ha participat en projectes, exposicions i esdeveniments de caràcter cultural tant a Europa (Bèlgica, Grècia, Letònia, Noruega, Islàndia, Croàcia, Alemanya, etc.) com fora d’Europa (Taiwan, EUA, Argentina, Vietnam, Mongòlia, etc.).

Obra presentada:


To him that will, ways are not wanting

"on hi ha voluntat, hi ha camí"

Aquesta instal·lació parla de compromís, desig i determinació. Parla del camí que tots recorrem per assolir els nostres objectius.

Cada pas, cada acció està representat per un pal de fusta vertical. Tot i que poden semblar sense connexió, cada elecció que anem fent construeix un tram més del nostre propi camí cap al futur. I, alhora, ens connecta amb el passat.

I, de vegades, quan les llums s’apaguen i la foscor del silenci ens envolta, ens sentim perduts. No podem trobar el camí. Tots hem viscut aquesta sensació en algun moment de les nostres vides.

Però el camí no és a fora, nosaltres som els nostres propis camins. Ja que, com diu un vell proverbi, “on hi ha voluntat hi ha camí”.

Per això, per entendre on som en la immensitat d’opcions que ens brinda la vida, us convido a il·luminar cada un dels pals de fusta amb un record. Quan connectem les diferents accions i eleccions que hem anat fent, un camí s’hi mostra davant dels nostres ulls. Perquè la vostra vida és el vostre camí i el vostre camí la vostra vida.


 




Art&Gavarres 2022- Jordi NN(explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.