Josep Vilallonga i Lola Barranco

Josep Vilallonga Anglada

És llicenciat en Arqueologia per la U.A.B i fotògraf autodidacta.  Es defineix com un “voyeur” que va sempre amb la càmera a coll, observa allò que passa al seu voltant i capta aquell moment únic i irrepetible que, per alguna raó o altra li sembla interessant. Li agrada pensar que les seves fotografies són fruit d’una mirada pròpia sobre la realitat, que ajuden a entendre el món i la vida i que donen peu a la reflexió.

Ha treballat temes humans com ara , “El Divendres Sant a Girona”, “L’Escola de Boxa Rafael Trejo de La Havana”, “Rabat”, “Escenes”, “El Cassà City”, “De Museus per NY i Boston”, “Persones Humanes”, etc. La major part d’aquests treballs han estat exposats a diferents galeries, com ara, a la sala dels Amics del Museu d’Art de Girona, a Can Trinxeria de Cassà de la Selva, al Castell de La Bisbal, a la Galeria de la Fundació Vila-Casas de Palafrugell, a la Casa de Cultura, a la Biennal Mirades de Torroella de Montgrí, a Cala Pruna de Pals, a la Salle Caves Voutées de l'Abbaye de Neumünster de Luxemburg, etc.

Lola Barranco Cascón

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ​​amplia la seva formació a Urbino, Itàlia, Nova York, Londres, Sargadelos, La Bisbal ... .. Treballa amb diverses vessants artístiques i en els seus treballs sempre s'observa un interès per la Natura. La matèria, les petjades i rastres són elements recurrents en la seva obra a més d'una construcció espacial personal. L'aigua, la vegetació, la fauna, adquireixen paper protagonista en diverses sèries presentades en exposicions personals i col·lectives. Ja com estudiant comença a compatibilitzar la docència amb la pràctica artística. Encara que resideix principalment al Baix Empordà ha viscut llargues temporades a Itàlia, USA, Colòmbia, Anglaterra, Marroc i França on ha presentat diverses exposicions. Entre les més recents, "Amore, Amore" instal·lació a l’ Arteca, Palafrugell 2020, "Contrastos" pintures, mixta sobre paper i ceràmiques al Castell de la Bisbal 2019, "Fluvial" Xilografies i fotogravats a la sala dels Amics del Museu de art a Girona 2019, "Rabat" a Can Trinxeria; Cassà de la Selva, Ca La Pruna; Pals i La Galeria, Palafrugell, 2017-2018.

Obra presentada: