Dolors Picazo Hugas

Nascuda a Barcelona, 1962; és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha participat durant 20 anys en la direcció de projectes i tallers escolars dins el marc de Girona, temps de flors i ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives.

La seva activitat principal està centrada en la didàctica de l’art, com especialista de plàstica a l’escola l’Aulet de Celrà, portant a terme amb els alumnes instal·lacions, escenografies i projectes murals. Des de fa deu anys és professora associada de la Universitat de Girona.

La natura sempre ha ocupat un lloc preferent en els seus plantejaments artístics i didàctics.

Sara Ortiz Paniagua

Nascuda a Mataró, 1979; és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Docent de secundària des de fa 15 anys. Ha participat en vàries exposicions col·lectives a Mataró i Barcelona com a instal·ladora artística i ha format part en diferents performances i intervencions d’art en l’espai públic.

La seva relació més propera amb el món artístic des de fa uns anys és la d’acompanyar, a través de l’art, al creixement personal dels seus alumnes. Ha participat en projectes o accions innovadores vinculades a l’educació social i artística interaccionant amb els espais públics propers als centres educatius a partir de les realitats viscudes per l’alumnat, entre ells al festival d’inund'art. Experimenta a l’aula diferents àmbits d’expressió relacionant l’educació artístico-social amb la integració dels audiovisuals i les TIC.

Obra presentada:

ERICA

     Descalçada. Lliurada a la seva pròpia voluntat. Alça els ulls i s'esmuny en un tel de núvols flotants.

ERICA

     Es desperta, es lleva i s'emmiralla en la rosada del matí. Hi ha un gran misteri al bosc dels seus cabells. Els pentina i entrecreua amb destresa. Ziga-zaga.

ERICA

     Bruc, de la família dels Ericaceaes.

ERICA

     Mare, em fas una trena?

ERICA

     Com un murmuri endut pels sons del bosc Erica, en el seu cau, es transforma.

ERICA

     Recull històries entrecreuant-les. Per sota, per sobre;  per sota, per sobre…Art & Gavarres 2020- Dolors Picazo i Sara Ortiz (explicació) from 24 imatges x segon on Vimeo.