Dolors Picazo Hugas

Nascuda a Barcelona, 1962; és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha participat durant 20 anys en la direcció de projectes i tallers escolars dins el marc de Girona, temps de flors i ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives.

La seva activitat principal està centrada en la didàctica de l’art, com especialista de plàstica a l’escola l’Aulet de Celrà, portant a terme amb els alumnes instal·lacions, escenografies i projectes murals. Des de fa deu anys és professora associada de la Universitat de Girona.

La natura sempre ha ocupat un lloc preferent en els seus plantejaments artístics i didàctics.

Sara Ortiz Paniagua

Nascuda a Mataró, 1979; és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Docent de secundària des de fa 15 anys. Ha participat en vàries exposicions col·lectives a Mataró i Barcelona com a instal·ladora artística i ha format part en diferents performances i intervencions d’art en l’espai públic.

La seva relació més propera amb el món artístic des de fa uns anys és la d’acompanyar, a través de l’art, al creixement personal dels seus alumnes. Ha participat en projectes o accions innovadores vinculades a l’educació social i artística interaccionant amb els espais públics propers als centres educatius a partir de les realitats viscudes per l’alumnat, entre ells al festival d’inund'art. Experimenta a l’aula diferents àmbits d’expressió relacionant l’educació artístico-social amb la integració dels audiovisuals i les TIC.

Obra presentada: