Laia Escribà Nadal

Nascuda a La Bisbal d'Empordà al 1971; és llicenciada en Arquitectura (UPC 1996), Erasmus a La Sapienza (Roma 1993-94) i Eurodissea al Teatre les Bouffes du Nord (Paris1996).

Amb un fer artesanal i arrelada al territori que l’ha vist néixer i créixer combina els projectes d’edificació i rehabilitació amb els d’arquitectura del paisatge, escenografia, i art efímer. Ulla i domestica paisatges, urbans o naturals , de manera efímera o permanent. Una mostra n’és el seu PFC ” Intervenció paisatgística a Vaca Morta-Cruïlles”, el Parc Monar de Salt, el Parc de Torrelavit, o l’exposició de la 4a Biennal del Paisatge, a la seu del Coac de Barcelona.

Des de fa anys participa de manera activa en festivals d’instal.lacions artístiques com el
Girona Temps de Flors o el Lluèrnia d’Olot, on en col.laboració amb l’escola Annexa (Girona) i amb el col.lectiu Taller de Magnèsia (Olot), desenvolupa una linia de treball basada en l’art efímer col.lectiu i trasnversal utilitzant  recursos de Land Art i Foc real. El Dèdal, instal.lació per Girona Temps de Flors, feta en coautoria amb Oriol Granyer i  Miquel Prats, va ser guardonada amb el  Premi Arquitectura Efímera 2017 de les comarques de Girona. 

Ignasi Esteve Bosch

Nascut a Girona al 1963; és llicenciat en Belles Arts (UB 1986) i Màster en Arquitectura del Paisatge (UPC 2004).

Des dels anys vuitanta desenvolupa la producció pictòrica en l'entorn de Girona i l'Empordà, on ha exposat diverses vegades, així com a Barcelona, Madrid, Niça, Cannes o Aalst (Bèlgica).

La complementarietat i la saturació cromática esdevenen les recurrències visuals que acompanyen els cossos sensuals, les imatges oníriques i les ornamentacions. La mirada pictòrica es projecta vers el territori mitjançant accions d'intervenció paisatgística.

Obra presentada: