Imatge Pep Aymerich & Aram Aymerich

Pep Aymerich & Aram Aymerich

Imatge Pep Aymerich

Pep Aymerich

Es va iniciar en el món de l’art durant els anys vuitanta a l’Estudi d’Art Fita de Girona i ha continuat treballant de manera autodidacta experimentant amb diferents disciplines artístiques com la performance, el videoart, l’escultura, l’escultura pública, la instal·lació i últimament també l’escenografia.

De la recerca contínua en el coneixement espiritual de l’ésser humà, en resulta una empremta de caràcter introspectiu que és comuna al llarg de la seva obra i trajectòria. El coneixement profund que té de materials com la fusta, la cera i la pedra li donen autoritat per poder posar-los al servei de la creació de l’obra. En totes les seves creacions s’albira una profunda necessitat de transcendència, un qüestionament constant sobre el conflicte de l’home davant la fragilitat de la seva existència.

Des del 1986 ha fet diverses accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, França i Londres. També ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives i, en aquests darrers anys, està treballant en el projecte «El jo i l’altre». També ha fet escenografies per a diferents companyies teatrals i de dansa (Mal Pelo). Actualment està desenvolupant «Cadira», un projecte on fusiona art i ofici, i també El lloc? De ser nosaltres, una acció escènica a partir de la rèplica exacta en fusta del seu cos i el de la seva filla Sira en forma de marionetes articulades.

Obra presentada: